.

.

Dječja igračka Za Nicanja Zubi, Lako Snimanje Voće U Obliku Dječjeg Прорезывателя Dječji Dar Boli za Novorođenčad(bijela)

Dječja igračka Za Nicanja Zubi, Lako Snimanje Voće U Obliku Dječjeg Прорезывателя Dječji Dar Boli za Novorođenčad(bijela)

הדירוג:

ILS 14.09
קיים
במחסן.

Ispravna dužina i veličina omogućuju mu dirati u stražnjem dijelu usta, smanjuju pritisak na desni i ne uzrokuju dijete povraćanja.Ove igračke za nicanja zubi su dizajnirani kako bi se osigurala fleksibilnost u praksi кусания za smirenje i ublažavanje bolova pri прорезывании zuba.Izrađena je od mekog jesti silikona 40°, tako da je dovoljno mekan da se dijete može zagristi bilo koji dio igračke.To se može učiniti različitim metodama kao što su visoka temperatura, ključanje vode, uv zrake i tako dalje, kako Bi se osiguralo zdravlje bebe.Ovaj dječji прорезыватель ima veliki otvor za snimanje koji odgovara veličini hvatanje bebe i povoljno za njih držati.Značajke : 1. Ove igračke za nicanja zubi su dizajnirani kako bi se osigurala fleksibilnost u praksi кусания za smirenje i ublažavanje bolova pri прорезывании zuba.2. Izrađena je od mekog jesti silikona 40°, tako da je dovoljno mekan da se za bilo koji dio igračke mogla biti укушена dijete.3. To može biti pomoću različitih tehnika, kao što su visoka temperatura, ključanje vode, uv zrake i tako dalje, kako Bi se osiguralo zdravlje djeteta.4. Ispravna dužina i veličina omogućuju mu dirati u stražnjem dijelu usta, smanjuju pritisak na desni i ne uzrokuju dijete povraćanja.5. Ovaj dječji прорезыватель ima veliku dizajn otvora za snimanje koji odgovara veličini hvatanje bebe i zgodan za njih.Specifikacija : Tip elementa : Dječje igračke za nicanja zuba Materijal : silikon Veličina : Cca. 8.5 cm/3.3 in Popis paketa : 1 x Baby Teething Toy Napomena : 1. Zbog razlike različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.2. Zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite male razlike u veličini.

פרמטרי מוצר

Item Type:
Baby Teething Toy
Material:
Silicone
Size:
Approx. 8.5cm/3.3in
Package List:
1 xBaby Teething Toy    :
1. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
2. Due to manual measurement, please allow slight size differences. :

מוצרים בקטגוריה