.

.

YOOCHEESE Slika Pozadina Rekvizite Zanat Tvrdi Pjene Oblika za Ruž za usne, Nakit, Kozmetika, make-up Alata, Hrane; Geometrijski Kocka Foto Rekvizite za Proizvode Višebojne 8 kom.

YOOCHEESE Slika Pozadina Rekvizite Zanat Tvrdi Pjene Oblika za Ruž za usne, Nakit, Kozmetika, make-up Alata, Hrane; Geometrijski

הדירוג:

ILS 50.85
קיים
במחסן.

Obrt пеноблок ,8шт u paketu.Vodootporan ,lako se čisti, kada je područje.Lagan i izdržljiv.rekvizite za snimanje fotografija nakita.rekvizite za snimanje fotografija kozmetike. -Izrađena je od visokokvalitetnog materijala EVA pjene slike proizvoda rekvizite je vodootporan, može se očistiti vodom, ako je prljav. -Različiti oblici slobodne kombinacije odgovaraju vašim brojnim zahtjevima. -Oživite svoju sliku i snimite više zanimljivih fotografija. Dizajniran za лежачейфотосъемки i desktop snimanja. -Idealan za komercijalne studijskog fotografisanja i snimanja stan pozadine. -Prijedlog za fotografije proizvoda za gadget samll-kao što je ruž, nakit, kozmetika, naušnice, ogrlica, alati za šminkanje, sat, hrana, parfemi, cvijeće i druge sitne predmete. -Kocka 5х5х5см. -Куб8х8х8см. -Kocka 10х10х4см. -Cilindar 7.6х6см. -Okrugli stup U 10х3см. -Okrugli stup U 18х3,5см. -Арка15х10см i 12х6,5см. -Trokutastog oblika : 15x10 cm i 10 X7,5 vidi YOOCHEESE Hard Foam Product Photography Props, Geometric Cube Shooting Props for Jewelry, Cosmetics, Earring, Necklace, Lipstick, Perfume, Flowers ect Various Small Commodity Photography Prop.Specifikacija : . -Izrađena je od visokokvalitetnog materijala EVA foam, rekvizite za snimanje fotografija proizvod je vodootporan, može se očistiti vodom, ako je neuredan-Različiti oblici slobodne kombinacije odgovaraju vašim brojnim zahtjevima.-Oživite svoju sliku i snimite više zanimljivih fotografija.-Dizajniran za лежачейфотосъемки i desktop snimanja.-Idealan za komercijalne studijskog fotografisanja i snimanja stan pozadine.-Rekvizite za fotografiranje proizvoda za gadget samll-kao što je ruž, nakit, kozmetika, naušnice, ogrlica, alati za šminkanje, sat, hrana, parfemi, cvijeće i druge sitne predmete.Oblik i veličina : . -Cube5x5x5cm-Cube8x8x8cm-Cube10x10x4cm-Cilindar 7.6x6cm-Okrugli stup B 10x3cm-Okrugli stup B 18x3.5cm-Archway15x10cm &12x6.5cm-Trokut-oblik : 15 X10cm i 10 X7.5cm.

פרמטרי מוצר

מוצרים בקטגוריה