.

.

Posuđe za bebu, Kvaliteta hrane ruba Vilice dijete скользкое za vaše dijete kod kuće za ručavanje za restoran(plave boje)

Posuđe za bebu, Kvaliteta hrane ruba Vilice dijete скользкое za vaše dijete kod kuće za ručavanje za restoran(plave boje)

הדירוג:

ILS 14.84
קיים
במחסן.

[Sklizak rub]Posebna olovka lako shvatili djece, pomažući im da nauče samostalno , a gladak rub pruža sigurnost djeteta. [Čvrst i izdržljiv]Kvalitetna vilica i žlica izdržljiva i trajna, sigurna u stroju za pranje posuđa i lako se čiste uporan masti. [Prehrambena nehrđajućeg čelika]Izrađen je od 100% hrane od nehrđajućeg čelika, koja ne sadrži BPA, ne sadrži lateks ili ftalata, on je siguran za djecu. [Odgovarajuću veličinu]Veličina odgovara za usta djeteta, a lako obrazac drugoj hrani i жидкостям, izbjegavajte gutanje previše velike količine hrane. [Svijetle boje]U set ulaze žlica i vilica, koje su dostupne u svijetle boje, vrlo pogodna za djevojčice i dječake.Značajke : 1. Izrađen je od 100% hrane od nehrđajućeg čelika, koja ne sadrži BPA, olova, lateksa ili ftalata, on je siguran za djecu.2. Posebna olovka lako shvatili djecom, pomaže djecu naučiti da jedu sami , a gladak rub pruža sigurnost djeteta.3. Kvalitetna vilica i žlica izdržljiva i trajna, sigurna u stroju za pranje posuđa i lako se čiste otpornog mašću.4. Skup osigurava žlica i vilica, koje su dostupne u svijetle boje, vrlo pogodna za djevojčice i dječake.5. Veličina pogodna za usta djeteta, a oblik je lako pronaći hranu i tekućine, izbjegavajte gutanje previše hrane.Specifikacija : Tip elementa : Dječje vilica i žlica Set Material : Nehrđajući čelik i PPSuitable Dob : starija od 2 летразмер : Cca. 14x3x1 cm / 5.5 x 1.2 x 0.4 in Veličina : Cca. 16x8x2 cm / 6.3 x 3.1 x 0.79 in Popis paketa : 1 x utikač 1 x Spoon1 x Box Note : .

פרמטרי מוצר

Item Type:
 Baby Fork and Spoon Set
Material:
 Stainless Steel & PP
Suitable Age:
Above 2 Years Old
Size:
Approx. 14 x 3 x 1cm / 5.5 x 1.2 x 0.4in
Box Size:
Approx. 16 x 8 x 2cm / 6.3 x 3.1 x 0.79in
Package List:
1 x Fork 1 x Spoon :
1 x Box :

מוצרים בקטגוריה