.

.

Male radna ploča Akril Kava Kapsula Kutija i držač za Kavu Jata Organizator Pladanj, K Šalica Organizator Polica u kući ili u kuhinji (35 rupa)

Male radna ploča Akril Kava Kapsula Kutija i držač za Kavu Jata Organizator Pladanj, K Šalica Organizator Polica u kući ili u kuhinji

הדירוג:

ILS 49.48
קיים
במחסן.

【Urednim skladištenje za 35 standardnih zrna mahune K-cup】 : Ovaj držač organizer za zrno mahune mjeri oko 15.94*11.61*1.96"/40.5*29.5*5 cm(D*Š*V) i može primiti do 35 zrna mahune. 【Save Space】 : Ovaj stana stalak za prtljagu zrna vrećice je dizajniran za precizno skladištenje i brz i jednostavan pristup.Možete ga postavljati u blizini aparatom za pripremu kave ili unutar sanduka, da se lagano razgrađuju kava mahuna. 【Visoke kvalitete】 : Držač kave pod je izrađen od akrila, koji je izdržljiv, vodootporan i izdržljiva, i može se koristiti za dugo vremena.Jasan dizajn, jednostavan i plemenit, može se kombinirati s različitim stilovima. 【Široku primjenu】 : Ovaj držač kave jata naširoko koristi u domovima, hotelima, uredima, kuhinjama i tako Dalje, poboljšati čistoću okoliša i stvoriti čistim i urednim prostor. 【Drugo korištenje】 : Ovaj držač kave mahune možete koristiti za stavljanje maskare, olovke za obrve, četke za šminkanje i druge male stvari, kao i za smještaj pribora kako bi vaš toaletni stol više uredno i uredno. 【Detalji proizvoda】 Veličina : 15.94*11.61*1.96"/40.5*29.5*5 cm(D*Š*V).Pažljiv : Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo vas, javite nam, mi ćemo riješiti problem u roku od 24 sata.

פרמטרי מוצר

מוצרים בקטגוריה