.

.

MZYOYO S14 Boje Led Žarulje,E26 u Boji i Konac 1 W Led za S14 Led Svjetlo Kabela Zamjena,Plastike,za Zurke Festival Božićni Ukras,Višebojno Crvena Zelena Plava Žuta, Smeđa,10 Pak.

MZYOYO S14 Boje Led Žarulje,E26 u Boji i Konac 1 W Led za S14 Led Svjetlo Kabela Zamjena,Plastike,za Zurke Festival Božićni Ukras,Višebojno

הדירוג:

ILS 20.97
קיים
במחסן.

【S14 led žarulje】Sadrži 5 obojene žarulje : crvena, žuta, plava, zelena i smeđa.Kupite 1 paket led žarulje S14, a vi ćete dobiti 10шт 1 watt žarulja. 【Uštedu energije】Ove žarulje S14 koriste manje od 1 W, štede više od 80% na računu za struju od žarulje sa žarnom niti, bezopasan i vrlo ekonomična. 【Ukrasne zamjenske žarulje】Obojene žarulje S14 idealni su za gudače svjetla koristi u svečanoj uređenje rasvjete.Žarulje stvaraju atmosferu, pogodnu za stvaranje raspoloženja, što čini proizvod idealan za unutarnje i vanjske dekoracije, vrt i, što je najvažnije, svečane rasvjete. 【Široku primjenu】Napravite svečanoj i živu atmosferu.Obojene žarulje uglavnom je ukrašena za odmor, aktivnosti, zabave i festivala, kao što su Božić, Halloween Vjenčanje je Dan zahvalnosti i dana rođenja.Odličan kreator atmosfere i idealne dekorativne svjetiljke replament. 【Jednostavnost instalacije】Žarulje sa žarnom niti E26 su najčešći razlozi za žarulje sa žarnom niti.To čini proces zamjene žarulja jednostavno i neproblematično.Ako niste zadovoljni s led žarulja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

פרמטרי מוצר

מוצרים בקטגוריה